God økonomi og store fordele

BS MAKS sparer jer for masser af bøvl og papirnusseri i det daglige. I slipper for at gøre arbejdet selv og for at holde styr på regler, der hele tiden bliver ændret. Ved hjælp af overskuelige faktaark og effektive miljøsystemer sparer I også ressourcer i det daglige. I får hurtigt og nemt overblik over de forholdsregler, der skal tages ved konkrete produkter, maskiner eller kemikalier.

Virksomheden slipper for dyre bøder og påbud, når myndighederne kommer på besøg. Der er styr på sagerne, hvilket hurtigt overbeviser Arbejdstilsynet om, at bødeblokken får mere føde andre steder. Flere gange har de efter kort tid forladt arbejdspladsen igen hos vores kunder, da der tydeligvis ikke var noget at komme efter.

Produktionsvirksomheder oplever ofte store ressource- og materialebesparelser efter besøg fra BS MAKS. I får rådgivning rådgiver omkring spild i produktionen, mens jævnlige gennemgange af miljøregnskabet optimerer jeres input og output af råvarer, vand, energi, affald og spildevand m.m. I sidste ende er det penge på bundlinjen.

BS MAKS | CVR: 31518946 | Kæragervej 2, Ajstrup, 9560 Hadsund I Mobil 61 18 06 08  | Tlf.: 86 47 05 08